Buitenkraan
Buitenkraan

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan specialist

Het laten aanleggen van een buitenkraan in de voor- of achtertuin is erg gemakkelijk als je even de auto wilt wassen, de tuin wilt sproeien, de planten water wilt geven of het zwembad te vullen. Op deze manier hoef je geen meters lange tuinslang onhandig door het hele huis uit te leggen. Door het plaatsen van de buitenkraan aan uw gevel kunt u gemakkelijk uw slang aan de buitenkant van uw woning aansluiten en hebt u overal water beschikbaar.

Wat kost een buitenkraan aanleggen?

Bij de Buitenkraan specialist heeft u al een buitenkraantje voor €195 excl BTW. Kiest u ervoor om 2 buitenkranen op dezelfde locatie te plaatsen dan kost het aanleggen slechts €320 excl. BTW. De Buitenkraan specialist werkt met A klasse materialen, zo gebruiken we leidingen met een een aluminium mantel en geen tyleen zoals wat anderen wel vaak doen.

Inbegrepen bij de installatie:

  • 2 buitenkranen
  • Afsluiter in de meterkast voor het vorstvrij afsluiten van u buitenkraan
  • 10 meter waterleiding
  • Benodigde aansluitmaterialen
  • Arbeidsloon
  • 1 jaar garantie

Vorstvrije buitenkraan

Naast normale buitenkranen leveren wij ook vorstvrije kranen die tegen de strenge winters kunnen. ACTIE! Wij monteren 2 vorstvrije buitenkranen op de zelfde locatie voor en achter het huis en u betaald slechts €350. Let op: Vorstvrije kranen zijn niet overal toepasbaar.

Gemakkelijk online een afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken om een buitenkraan te plaatsen? Dat kan door middel van ons bellen via +31 6 25438262 of door onderstaand formulier in te vullen. Wanneer u het formulier ingevuld heeft zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het inplannen van de afspraak.


    Voor het huisAchter het huis